Mediterrán Szaletli építés

Mediterrán Szaletli építés, minőségi anyagokból garanciával!

 

MINŐSÉG – SZAKÉRTELEM - GARANCIA

 

Rövid határidővel, vállaljuk kerti mediterrán szaletlik építését! Konkrét elképzelése van? Tervezgetéssel telnek az estéi? Segítünk!

 

Ön megálmodja mi megépítjük!

 

Több verzióban az ön igényeire szabva, meglévő ingatlanához és kerti környezetéhez illeszkedő mediterrán szaletlit tervezünk önnek, 3D Látványtervvel illusztráljuk, kulcsrakészre megépítjük!

 

Csapatunk minőségi anyagokból, költséghatékonyan, minőségi kivételezéssel valósít meg egyedi kivitelezésű, kerti élettereket, amelyek az Ön pihenését szolgálják, legyen szó akár mediterrán szaletliről, pergoláról, teraszról, vagy kerti konyháról.

 

Több funkciós mediterrán szaletlik tervezése, építése

Kerti tárolóval, gépkocsi beállóval, kerti sütővel, kukatárolóval, kerti konyhával, bográcsozóval is lehet kombinálni a mediterrán szaletliket, kerti pavilonokat. 3D látványtervvel illusztráljuk, ha kell engedélyeztetjük és kulcsrakészre megépítjük!

 

Szakértelem

A mediterrán szaletli-építés művészet is, ahol a stílus és a felhasznált anyagok, illetve a felhasználás célja is fontos kérdés. Mindezért cégünk professzionális módon 3D látványtervvel, méréssel, gépesítéssel és teljes kivitelezéssel valósítja meg egyedi mediterrán szaletli elképzelését.

 

Minőség

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Csapatunk helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segít Önnek a mediterrán szaletli megvalósításában. A fedett, vagy részben fedett szaletli változatokat téliesítve is vállaljuk, hogy Ön és családja sokáig lelje örömét kertjében, akár télen - akár nyáron.