Mediterrán Szaletli tervrajz, Mediterrán Szaletli tervezés, Mediterrán Szaletli alaprajz

3D Látványtervvel illusztrálva

 

MINŐSÉG – SZAKÉRTELEM - GARANCIA

 

Vállaljuk egyedi és hagyományos mediterrán szaletlik tervezését, 3D Látványtervvel illusztrálva. Minden esetben méretezett dokumentációt biztosítunk a megrendelőink részére, hogy a berendezés ne probléma hanem kikapcsolódás legyen.

 

Kerti bútor és kerti kiegészítő web shopunknak köszönhetően, prémium minőségi bútorok és kiegészítők széles kínálatával könnyítjük meg a megálmodott környezet kialakítását.

 

Engedélyeztetés - amennyiben olyan szerkezet megvalósítása a cél mely engedélyköteles, akkor a teljes ügyintézés, engedélyeztetést elvégezzük Ön helyett.

 

Kikapcsolódás

Egy egyedileg megtervezett mediterrán szaletliben eltöltött idő, mindenkinek harmonikus feltöltődést jelent. Árnyékolástechnikával, a kerti környezethez, meglévő ingatlanához illeszkedő mediterrán szaletlijében, úgy töltheti el szabadidejét, hogy el sem kell utaznia otthonából.

 

Ön megálmodja mi segítünk a megvalósításban!

 

Szakértelem

Egy egyedileg tervezett vagy az Ön konkrét elképzelési alapján épített mediterrán szaletli bármelyik hazai kertben is megvalósítható. Válasszon látványterveink közül, vagy álmodja meg, és mi 3D látványtervvel megtervezzük előzetes helyszíni felmérést és szaktanácsadást követően, az Ön mediterrán szaletlijét.

Ne érje be egy egyszerű , szerkezettel. Csak a kreativitáson múlik, mit hoz ki elképzeléséből, sok esetben mérvadó költségkülönbség nélkül!

 

Garancia

A stílusnak megfelelő minőségi anyagokból, tapasztalt munkatársaink kulcsrakészen elvégzik a mediterrán szaletli kivitelezését is, így Önnek semmi más dolga nem maradt, mint mediterrán szaletlijében hátradőlni és élvezni a gondtalan életet!